Non Eig Hosting Companies 5 Petua Untuk Pemula

13 min read

Non Eig Hosting Companies 5 Petua Untuk Pemula, Pengehosan web ideal untuk laman web Malaysia merupakan pantas, boleh dipercayai, dengan mempunyai banyak ciri bersama harga yang pantas. Kau tidak perlu memecah bank perlu membina laman web berprestasi hebat, mana pun khalayak alamat anda berada.

Non Eig Hosting Companies

Host web 1 kami untuk Malaysia bergerak ke Hostinger – dengan kelajuan hebat dan definisi yang sangat berpatutan, saudara tidak boleh salah dan mereka!

Setelah membeli 30+ jenama hosting web, kami kira menyiapkan laman web imtihan dan mencatat data kinerja mereka (iaitu kelajuan masa pelayan) selama bertahun-tahun. Yaum ini, kami telah menyenarai dekat Non Eig Hosting Companies maksimal untuk Malaysia, dengan kelajuan pantas, andaikata operasi yang padat, dan sokongan hebat – cuma dengan harga yang berpatutan.

Contents hide

1. Datang bahagian atas senarai Non Eig Hosting Companies adalah Hostinger.

Non Eig Hosting Companies

Mereka merupakan salah satu syarikat hosting web terpantas luar sana, tidak n duga di mana pelanggan kau berada. Rata-rata mereka seluruh dunia (diambil dari pusat data Singapura mereka) memberi mereka + yang kuat, dengan mereka telah mencetak ms di Asia.
Bahagian terbaiknya adalah, Singapura, Hostinger memperoleh angka 3 ms yang luar biasa yang bermaksud bahawa pelanggan anda di Malaysia cuma akan mengalami masa jawab mereka yang pantas!

Dengan storan SSD, terbuka jalur tanpa had, dengan e-mel, anda tidak bagi risau untuk membayar kian banyak sumber yang agaknya anda perlukan. Anda cuma akan tenang dengan agun 99.9% uptime mereka, dan anda akan menjimatkan lebih banyak lagi kerana mereka menawarkan nama domain percuma pada anda.

Sokongan pelanggan mereka merupakan salah satu yang ideal yang kami alami, melayani makin dari 20 negara dalam bahasa ibunda mereka. Malah mereka mempunyai rancangan buat menambah lebih banyak!

Dan apa jua yang hebat? Semua ini datang dengan harga yang benar berpatutan. Harga pengenalan Hostinger merupakan yang paling rendah pasaran, menjadikannya tuan rumah paling bernilai untuk wang, patuh pendapat kami.

Apa nang tidak baik dengan Hostinger?

 • Lain ada sandaran harian, kecuali anda memilih rancangan Web Hosting Perdagangan mereka.
 • Seterusnya adalah Kinsta hos WordPress terurus nan sudah ada sejak 2013. Visit Web

2. Kinsta

Non Eig Hosting Companies

Kinsta mencetak + yang mengagumkan demi kelajuan global, dengan biasa 117 ms! Walaupun dihoskan mulai pusat data Iowa mereka, kelajuan rerata Asia mereka adalah 182.7 – sama sekali enggak buruk.

Lagipun, kekuatan terbesar Kinsta merupakan kekuatannya berdasarkan Tahap Premi Google Cloud. Ini membolehkan pengguna memanfaatkan tahap prestasi, kelajuan dan keselamatan tertinggi.

Tambahkan itu 24 pusat data Kinsta nang luas dan ia adalah kombo yang berjaya! Benih data mereka melebihi host ganjil dalam senarai ini, nan bermaksud anda akan dilindungi mana sahaja khalayak kau berada. Sekiranya khalayak kau berada di Malaysia, beta mengesyorkan untuk menghoskan halaman web anda dari benih data Kinsta Singapura perlu menikmati kelajuan terbaik.

Apa juga yang hebat mengenai adiwarna bina awan Kinsta? Laman web anda bukan awam akan terus bertahan dan lonjakan trafik yang besar (lihat jaminan uptime 99.9% yang disokong SLA mereka). Tetapi Kinsta juga sangat diskalakan dan membolehkan anda meningkatkan acara dengan lancar sekiranya kau memerlukan lebih banyak lebar jalur.

Semua ini menjadikan Kinsta bersatu hati untuk laman web WordPress nan lebih besar atau berkembang pesat.

Apa yang tak baik dengan Kinsta?

• Belang harga premium yang bertambah banyak.
• Hanya boleh menghoskan halaman web WordPress. Visit Web

3. HostPapa

Non Eig Hosting Companies

Seterusnya berarti (maksud) senarai kami adalah HostPapa syarikat milik bebas yang berpusat di Toronto.
HostPapa menjaringkan + untuk kelajuan rata-rata mereka yang tinggi dunia iaitu 130.4 ms. berfungsi dengan baik AS dan Kanada mana 2 pelayannya berpusat. Namun, kelajuan Asia rerata adalah 171 ms.
Selain kepantasan, benda yang kami sukai mengenai HostPapa adalah antara front yang mesra pengguna. Kenapa? Asal mereka masih menggunakan cPanel!

cPanel kawakan sebagai salah satu mesin pengurusan web hosting optimal dan paling popular pasaran. Dengan antara front visual dan ciri-ciri bermanfaat seperti pemasang 1 blok yang disukai Softaculous, cPanel mempermudah dimensi yang paling kompleks mengenai pengurusan akaun hosting. Justru untuk jumlah pemula!

Namun, berawal cPanel menaikkan harganya mulai tahun 2020, kami gamak melihat banyak host web menjatuhkannya sepenuhnya dan mencari alternatif yang makin murah. Bukan HostPapa sekalipun. Apabila anda sudah selesa atas cPanel, HostPapa mungkin ialah pilihan yang bagus demi anda.

Apa yang tak baik dengan HostPapa?

• Asal data hanya di AS, Kanada, dengan Amsterdam. Visit Web

4. Exabytes MY

Non Eig Hosting Companies

Exabytes adalah hos domestik tempatan tertinggi kami. Berpusat wilayah Malaysia, ia mendapat cap tinggi untuk kelajuan tempatan. Bang et sesuai jika anda mahukan hos web yang pantas dan berpatutan buat penonton Asia.
Ia menawarkan andaikata operasi 99.5%, yang enggak setinggi yang biasa abdi sarankan, tetapi tetap terhormat.

Exabytes dioptimumkan perlu WordPress dan mempunyai pemasangan benar-benar klik, memudahkan para musafir baru.

Apa yang lain baik dengan Exabytes?

• Agun masa lebih rendah ketimbang penanda aras 99.8% kami.
• Enggak secepat global. Visit Web

Selengkapnya:  Hosting Murah Unlimited 5 Petua Untuk Pemula

5. A2 Hosting

Non Eig Hosting Companies

Host web nang mesra alam, dengan kecepatan nan sangat tinggi di Asia (berkat bibit data Singapura) dan banyak ciri kualiti hidup, benar-benar menggegarkan dunia aku ketika kita menguji kelajuan mereka.

Apabila anda ingin melayani pelanggan di sekitar wilayah Asia Tenggara, sebenarnya adalah salah eka hos web terbaik yang boleh anda dapatkan ms ping dari Singapura!).
Walau bagaimanapun, umpama anda memutuskan untuk menyasarkan awam yang lebih global, anda boleh melakukannya tanpa bimbang; Normal kelajuan A2 173.2 di seluruh dunia mau memastikan kelajuan memuatkan nang pantas untuk laman web anda, mana sahaja pelanggan bulan-bulanan anda berada.

Pelan Swift asal dengan senarai ciri peningkatan kelajuan mewah seperti storan SSD, PHP7 dan aplikasi WordPress A2 Optimized membeda- bedakan mereka. Aplikasi ini mengoptimumkan pekarangan WordPress anda untuk anda, menjimatkan banyak masa dan memastikan saudara mendapat kelajuan terbaik.

Walaupun jadwal Swift itu bagus, pron aku mengesyorkan rancangan Turbo misal anda mampu mengeluarkan kecil perbelanjaan. Ini memberi anda akses ke pelayan Turbo mereka (20X makin pantas daripada pelayan biasa)!

Host web nang sangat disyorkan untuk kawasan ini (dan seterusnya!)

Apa nan tidak baik dengan Hosting A2?

 • Apabila anda tidak bernasib baik, memerlukan minim masa untuk berhubung bersama pasukan sembang langsung mereka. Visit Web

Apa yang Menjadikan Non Eig Hosting Companies Web nang Baik Di Malaysia?

Pada adicita pertama, kebanyakan hos web hidup serupa. Tetapi apabila saudara melihat dengan teliti, terdapat perbezaan nan besar antara mereka.

Sekiranya saudara seorang pemula, salah eka cara untuk memikirkan hos web kalian adalah sebagai mesin maupun asas laman web anda. mesti kuat, pantas bersama boleh dipercayai. Oleh asal anda membaca senarai kami, berikut merupakan perkara utama yang kalian cari:

Kepantasan

Sekiranya saudara mahu laman web saudara dimuat dengan cepat, web host nang baik adalah mustahak. Ini adalah mesin anda, ingat. Ana mahukan enjin yang pantas! Google menasihatkan bahawa budak hos web harus menunjukkan kemampuan yang baik terhadap Core Web Vital. Bitcatcha, kami mengukur kelajuan benduan dan memberikan skor terhadap setiap hos dari + hingga E.

Kelajuan mana khalayak anda berada

Kelajuan benduan berbeza di seluruh dunia. Kenapa? Fasal web host mencari budak mereka di berbagai badal dunia. Oleh itu, hos web kau mungkin sangat pantas Malaysia, tetapi lambat AS. Sekiranya khalayak saudara kebanyakannya berbangsa Malaysia, pilihlah hos web bersama kelajuan pantas di bilangan tersebut. Sekiranya khalayak kalian global, pilih hos yang memberi respons yang baik di seluruh dunia. Itulah sebabnya penanya kelajuan Bitcatcha menunjukkan kelajuan abdi dari 10 lokasi yang berbeza.

Masa Masa

“Waktu sibuk” diukur dan peratusan dan ia memberitahu kalian seberapa kerap pelayan host web ‘naik’ maupun berfungsi. Anda mahukan hos web bersama uptime tertinggi. Cari sekurang-kurangnya 99.8% maupun lebih tinggi.

Keselamatan

Cari hos web dan kelayakan keselamatan yang abadi untuk memastikannya selamat berawal peretasan. Khususnya, hos web dengan kemas kini automatik dan pengimbasan perisian hasad bang et sesuai.

Perkhidmatan pelanggan

Sekiranya cawis masalah dengan laman web anda, ada baiknya anda mengetahui bahawa cawis seseorang yang dapat kontributif anda. Cari hos web dengan perkhidmatan pelanggan manusia 24/7/365. Kerekau juga pilihan pilihan anda, bersatu hati ada akses telefon, sembang berarti (maksud) talian, atau sistem tiket.

Sandaran

Host web yang baik akan menyimpan bantal automatik laman web anda. Apakala berlaku.

Penyimpanan dengan lebar jalur

Ini dari dasarnya adalah berapa berjebah data yang dapat kau simpan di laman web kalian (gambar, kandungan dll) dan berapa banyak lalu lintas yang anda dibenarkan. Lebih banyak biasanya lebih baik, namun pilih tahap yang akur untuk laman web anda. (iaitu misal anda menjalankan laman web kecil, tak membayar lebih daripada nan anda perlukan).

Harga

Harga rajin menjadi pertimbangan. Tetapi bukan semestinya berpuas hati dan yang termurah. Ini hasilnya boleh menyebabkan anda lebih banyak masalah pada era akan datang. Pilih erti yang memberi anda ciri yang anda perlukan (dan cekak ruang untuk berkembang).

Gunakan Fasilitator Web Non Eig Hosting Companies Tempatan Alias Global?

Sekiranya anda mencari web Non Eig Hosting Companies Malaysia, anda mempunyai 2 pilihan.

 1. Seleksi host tempatan yang belia dengan pelayan di Malaysia
  (Sesuai untuk: Halaman web dengan khalayak Malaysia.) Engkau rumah tempatan mungkin menawarkan kelajuan yang lebih cepat untuk khalayak di wilayah anda. Saudara juga mungkin memilih armada perkhidmatan pelanggan tempatan.
 2. Seleksi host web global yang lebih besar yang merangkumi Malaysia
  (Sesuai untuk: Pekarangan web Malaysia dengan khalayak global.) Ini akan memberi kalian kelajuan tinggi di beberapa dunia. Anda mungkin hanya menikmati teknologi dan keselamatan nang lebih baik dari syarikat nang lebih besar.

Memahami Evaluasi Kelajuan Bitcatcha

 1. Evaluasi Kelajuan Di Seluruh Dunia
  Kami n duga menentukan kelajuan setiap host bersama pemeriksa kelajuan pelayan Bitcatcha. mencatat masa tindak balasan dari sepuluh lokasi seluruh dunia dan menanda batasan hasilnya terhadap Core Web Esensial Google. Penarafan ‘A’ sama dengan lebih pantas daripada 210 ms.
 2. Kelajuan Normal di Asia
  Kami telah menggabungkan abad tindak balas host web berawal Singapura, Bangalore dan Jepun lokasi paling dekat dengan Malaysia – dan mengira purata. Ini menunjukkan akan anda seberapa pantas host web bertindak balas untuk khalayak Malaysia.

Apakah Bagian Web Hosting?

Anda dempang mengetahui semua yang buat anda ketahui mengenai web hosting! Yang tinggal hanyalah mempelajari kira-kira tentang perbezaan dan tingkatan jenis perkhidmatan hosting nang ada, dan anda praktikalnya merupakan seorang pakar yang bersih dalam topik ini.

Ini barangkali kedengaran biasa, teknikal bersama juga membosankan, tetapi percayalah itu amat penting. Sekiranya anda memilih faksi perkhidmatan hosting yang salah, kalian mungkin tidak akan menyedarinya sehingga akan datang apabila laman web anda mula mengambil lalu lintas.

Kemudian, anda akan menyedari bahawa kau memerlukan pelbagai jenis bibit untuk laman web anda, tetapi sudah terlambat untuk angkat kaki dan anda buntu demi membayar perkhidmatan yang bukan begitu menepati keadilan perdagangan anda.

Mari ana lihat dan lihat pelbagai jenis perkhidmatan Non Eig Hosting Companies web nan ada, jadi anda bukan melakukan kesalahan yang bersatu hati seperti yang kita lakukan.

1. Pengacaraan bersama

Pengehosan web nan dikongsi adalah persis seakan-akan apa. Anda akan berkongsi balai pelayan dengan sekumpulan pengguna lain di pelayan nang sama, dengan sumber nang dibahagi sama rata antara semua orang.

Sejauh ini, ini sama dengan jenis hosting web abdi yang paling disyorkan, mula bagus untuk kegunaan umum, dengan berkinerja sangat baik umpama anda mencari jenama nang boleh dipercayai yang lain masuk akal daripada nasabah yang salah.

Ia ringkas, bukan rumit, sesuai untuk pemasa baru yang berfikir untuk mencuba membina jerambah web. Sebilangan besar mulai mereka juga sangat berpatutan, nang selalu menjadi kelebihan batin (hati) buku-buku kami.

Selengkapnya:  Hosting Murah 5 Petua Untuk Pemula

Satu-satunya dilema dengan hosting web nan dikongsi ialah pengguna barbar mungkin (sengaja atau tidak) mengambil benar banyak sumber, menyebabkan kelambatan distribusi semua orang yang berkongsi bayu yang sama.

Namun, seakan-akan yang disebutkan sebelumnya, seleksi jenama yang boleh dipercayai nan tidak masuk akal bermula pengguna mereka (seperti Hostinger), dengan anda akan baik-baik saja!

2. Cloud hosting

Walaupun web hosting bersama mengehoskan banyak laman web mulai satu pelayan, dengan hosting web awan, jerambah web anda akan daim di beberapa pelayan sekumpulan pelayan, tepatnya, awan.

Ini bermaksud bahawa penyedia secara harfiah dapat memilih budak lain untuk memuatkan laman web anda dari, umpama yang tertentu dalam faktor tertekan atau menghadapi masalah prestasi, yang memastikan kelajuan memuatkan pekarangan web yang stabil, konsisten!

Pengguna biasanya meningkatkan dari hosting dengan ke hosting cloud belakang hari mereka merasakan bahawa pekarangan web mereka telah melebihi akar yang disediakan oleh hosting web bersama.

Bagaimana kau tahu jika sudah datang masanya untuk meningkatkan?

Nah, apakala anda diperuntukkan lebar baris selalu habis kerana dahulu lintas yang padat, atau jika penyedia hosting web kalian terus mengeluh dan MEMBERITAHU anda melakukannya, maka sudah asal masanya untuk menaik taraf.

Selain fungsi kelajuan yang jelas, hosting web mega menyediakan pengguna dengan bertambah banyak ciri daripada hosting bersama, seolah-olah beban seimbang, keselamatan nang lebih baik dan fasilitas skalabiliti.

Walau bagaimanapun, kelemahan sama dengan harga. Perkara-perkara baik enggak menjadi murah, dan hosting web mega tidak salah, bagus.

3. Pengehosan VPS

Pelayan VPS, atau dikenali sebagai Virtual Private Servers, faktual serupa dengan hosting gegana di atas.

Perbezaan asas antara keduanya adalah bahawa fana cloud hosting menggunakan beberapa mesin yang berbeza cloud, hosting VPS bersama-sama satu pelayan fizikal yang besar yang kemudiannya dipartisi menjadi beberapa pelayan yang berbeza.

Setiap bahagian ini berfungsi bak pelayan khusus dengan sumbernya sendiri, lamun pada skala yang panjang lebih besar daripada nan disediakan oleh pelayan hosting bersama.

Lebih bangat dan sangat dipercayai berbanding dan pelayan hosting yang dikongsi, hosting VPS biasanya sangat disesuaikan, mudah ditingkatkan, dengan partisi dapat dikonfigurasikan tetapi anda ingin memenuhi hajat anda.

Oleh kerana saban partisi berfungsi sebagai abdi khusus, anda akan menikmati privasi bersama keselamatan yang lebih akbar – anda tidak bagi risau tentang penggabungan sumber, lonjakan berlalu lintas atau pelanggaran privasi dari pengguna lain.

Sekiranya kalian mengalami lonjakan lalu lintas yang tinggi di jerambah web e-niaga anda, maupun jika laman web nang anda jalankan sangat berat, saudara harus mempertimbangkan untuk menaik gradasi ke akaun VPS berawal pelayan hosting bersama anda.

Anda perlu membayar lebih banyak, lamun secara peribadi kami merasakan bahawa kerosakan bermula dompet itu sebenarnya bermanfaat pertukaran prestasi, kestabilan, keselamatan dengan sumber daya.

4. Pengacaraan khas

Bagi kau yang mencari kawalan belacak terhadap pelayan anda, maupun jika anda hanya v memiliki poket dalam dan tak suka berkongsi, anda agaknya ingin melihat rancangan hosting khusus.

Dengan hosting web khusus, saudara akan menyewa keseluruhan bayu dengan SEMUA sumbernya, idiosinkritis untuk anda atau perdagangan anda. Itu sama dan menempah keseluruhan restoran maupun panggung wayang, hanya perlu tarikh.

Lebih baik pastikan tahun itu berbaloi!

Sangat bersetuju untuk perusahaan besar ataupun laman web yang berhasil dengan lalu lintas koran yang tinggi secara konsisten, pengguna web hosting yang berdedikasi bakal mempunyai akses penuh pelayan, dengan kemampuan buat mengkonfigurasinya untuk menyokong kaum lalu lintas web nang diperlukan untuk memastikan halaman web tetap berjalan.

Kegunaannya termasuk ahli memasang sistem operasi opsi untuk pelayan web, maupun menjalankan utiliti yang meningkatkan kinerja seperti sistem cache balkon lanjutan yang memerlukan perkakasan abdi khusus yang hanya bisa disediakan oleh pelayan khusus.

Dengan kelajuan, kebolehpercayaan, asal daya yang paling unggul, bersama yang paling penting, penyesuaian, mereka rata-rata digunakan untuk menyokong bagian lalu lintas yang amat tinggi untuk laman web e-dagang, media, alias penerbitan.

Namun, bersiaplah demi membiasakan buah pinggang saudara dengan pasaran gelap perlu membayar perkhidmatannya. Web Hosting nan berdedikasi tidak murah dengan semestinya, memandangkan anda bang et menyewa keseluruhan pelayan demi diri anda sendiri.

Ia barangkali datang dengan perbelanjaan yang tidak dijangka juga, seakan-akan pelesenan untuk perisian yang diperlukan untuk menjalankan pelayan, seakan-akan Windows, atau mungkin hanya cPanel.

5. Hosting WordPress terurus

Hosting WordPress nang diuruskan hanyalah lebah… hosting laman web WordPress.

Sekiranya kau menjalankan laman web perusahaan berdasarkan WordPress (dan umpama dompet anda cukup dalam), abdi selalu mengesyorkan menggunakan perkhidmatan hosting WordPress nan dikendalikan.

Ia mempunyai jumlah kelebihan WordPress Hosting, tetapi diuruskan!

Baiklah, saya sedar bahawa bukan banyak cakap. Mari daku huraikan.

Pertama, Hosting WordPress Terurus bukan jauh berbeza dengan hosting bersama biasa, kecuali anda hendak dapat menikmati semua arti dan tidak ada kekurangannya sentiasa pantas, disandarkan, dengan dijamin selamat!

Yang mesti anda lakukan adalah menyiapkan penyediaan awal, dengan kerana ia dikendalikan secara harfiah, kau hanya boleh menendang dengan minum koktel sementara kaum pakar berusaha untuk memastikan pekarangan web anda terus diminyaki dengan berjalan lancar.

Anda lain perlu risau tentang afiat kini WordPress kerana mereka bakal menguruskannya untuk anda. Dilema keselamatan dilupakan kerana, mereka akan menguruskan semua kemas saat ini keselamatan anda. Anda enggak perlu tidur lama akar mengoptimumkan laman web saudara kerana… diuruskan!

Sekiranya siap yang tidak kena, non panik – perkhidmatan ini rata-rata mempunyai pakar WordPress laksana sokongan untuk menyelesaikan belaka kerana… berjaya!

Anda mendapat idea sekarang.

Satu-satunya kritik mengenai hosting WordPress yang diuruskan ialah anda agaknya tidak dapat memasang plugin nan anda mahukan, dan ini kira merosakkan dompet ol.

Jenis Web Hosting Mana Yang Terbaik Untuk Anda?

Oleh itu, beta telah membahas bagaimana menentukan perkhidmatan hosting web yang baik, jenis hosting web nan ada, dan faedah memilih fasilitator dengan pusat data berhampiran atau di Malaysia.

Sebelum saudara menyombongkan diri kepada beberapa rakan anda mengenai kepakaran aktual anda dalam hosting web, biarkan beta membantu menghentikan anda sana, kerana kami berulang belum membincangkan jenis hosting web nan sesuai untuk laman web ANDA.

Pertama, kalian perlu mengetahui jenis pekarangan web yang ingin kalian bina. Dengan berbuat demikian, kau akan mengetahui jenis atribut yang anda perlukan, beberapa sumber yang diperlukan, dan semua tambahan kecil yang diperlukan untuk menjalankan halaman web anda.

Tentukan asese ada laman web nan anda mahukan akan menjadi:

• Blog profesional

Nampaknya kalian sedang berusaha membina jati diri untuk diri anda batang tubuh dalam blog khas. Agaknya anda ingin menjana nafkah dari blog melalui pemasaran gabungan. Boleh jadi semua yang anda mahu buat ialah memulakan blog buat membuang sampah selebriti nang paling anda benci.

Selengkapnya:  Hosting Ireland Cpanel 5 Petua Untuk Pemula

Awasi penyedia hosting web dengan bantuan WordPress khusus, pemasangan WordPress klik, pengoptimuman laman WordPress, dan apa sahaja yang berkaitan dengan WordPress.

Sekiranya anda hajat pergi dengan BESAR dan blog anda, hosting WordPress nang diuruskan akan sangat tepercaya untuk anda, seperti Kinsta; misal anda hanya ingin membina blog mudah, fasilitator hosting bersama yang dioptimumkan bagi WordPress akan berfungsi bersama baik, seperti Hostinger.

• Kedai n arah talian

E-commerce adalah kemarahan musim ini, dan anda mendapat barang yang sempurna yang hendak merevolusikan kehidupan seperti nan kita ketahui! Mulakan gudang dalam talian dan dini anda mengetahuinya, BAM, miliuner segera!

Anda ingin mempertimbangkan perkhidmatan hosting web nang boleh dipercayai dengan keselamatan tambahan, penyepaduan pembayaran dengan perkhidmatan seperti PayPal, perisian besek belanja, dan sebagainya. Nang paling penting, laman web eCommerce kau mesti cepat!

Bergantung dari lalu lintas yang anda harapkan, penyedia hosting web dengan yang baik seperti Kinsta kudu dapat memenuhi semua desakan anda – sebenarnya, Kinsta merupakan salah satu pilihan ana untuk hosting web eCommerce terbaik!

• Portfolio digital

Oleh itu, kalian menghasilkan karya yang asing biasa. Jadi apa? Jumlah orang tahu bahawa kalian bukan profesional sejati dalam kraf anda melainkan kalian mempunyai portfolio digital demi perniagaan anda, sama ada dalam bidang fotografi, muzik, pekerjaan kayu, atau meniru.

Fikirkan kasus seperti sama ada fasilitator mempunyai ruang yang layak untuk anda menjadi kamu rumah semua kerja anda. Andaikata kita bercakap mengenai bahan seperti videografi, anda hisab bahawa sumber daya mau menjadi besar, terutamanya berkaitan dengan storan dan lebar jalur.

Perkhidmatan web hosting bersama seperti A2 Hosting dengan storan tanpa had Dengan lebar jalur semestinya benar di lorong anda!

• Pekarangan web peribadi

Sebilangan orang cuma mahu membina laman web peribadi perlu menghiburkan rakan, atau bagi menerbitkan kenangan berharga mereka jangan bergantung pada platform instrumen sosial tertentu yang memakan privasi kalian untuk sarapan.

Sekiranya itu anda, itu benar-benar hebat. Anda mahukan penyedia yang mempunyai persediaan yang mudah, murah, namun daim menyediakan anda semua asal dan sokongan yang kau perlukan.

Tidak perlu menonton lebih jauh daripada hosting dan yang ditawarkan oleh Hostinger atau HostPapa. Mereka juga v memiliki pembangun laman web kickass nang sangat mudah digunakan!

• Forum awam atau swasta

Ingin mengumpulkan anak yang berpikiran sama demi membincangkan semua perkara bawah cahaya matahari akan halnya minat kegemaran anda? Reddit bukan cukup untuk anda?

Bina forum! Saudara mesti menjemput rakan-rakan bersama meminta mereka menyeret rakan mereka buat membincangkan topik mengenai motosikal, berkebun, projek DIY, ataupun apa sahaja yang asal ke dalam noggin anda.

Cari fasilitator hosting yang membolehkan kau menaik taraf pelan alias membeli sumber secara berasingan berawal masa akan datang. Forum boleh bermula dengan kecil, lamun mereka boleh berkembang bersama pesat jika mereka mendapat daya tarikan, jadi sebaiknya cari perkhidmatan hosting web nang dapat memenuhi permintaan tersebut dan terus menjadikan forum kalian sentiasa aktif!

Anda bisa memulakan dengan hosting web bersama, namun mungkin menginginkan pilihan bagi meningkatkan ke hosting cloud VPS di masa arah – Hostinger juga menawarkan hosting VPS bahenol untuk itu.

Oleh itu, bagian web hosting yang optimum untuk anda?

Sejujurnya, beta tidak mempunyai jawapan demi itu. Setiap perkhidmatan ini punya tujuan yang berbeda, bersama sebenarnya tidak ada perkhidmatan hosting web nan “terbaik”, hanya yang berfungsi lebih baik untuk perniagaan atau laman web anda.

Bagi mereka yang baru memulakan atau mencari alternatif yang berpatutan untuk menjadi anda rumah laman web anda, kalian tidak boleh salah bersama rancangan hosting web bersama. Pastikan perkhidmatan ini dilengkapi dengan ciri baik, sokongan berpengetahuan, bersama mampu menangani lalu trayek yang anda harapkan demi laman web anda.
Soalan Lazim

Bolehkah diriku menghoskan laman web diriku secara percuma?

Ya. Terdapat banyak perkhidmatan hosting web cuma-cuma yang dapat anda gunakan bagi laman web anda. Namun, mereka v ada dengan sekatan prestasi bersama iklan yang dipaparkan laman web anda (yang bukan dapat Anda kendalikan). Apakala anda ingin benar-benar membina di depan lintas dan menjana honorarium melalui laman web anda, beta sangat menyarankan agar enggak menggunakan perkhidmatan percuma ini.

Bolehkah saya menghoskan laman web aku sendiri?

Sekiranya anda punya perisian, perkakasan dan kepakaran teknikal abdi yang betul, ya anda boleh. Walaupun prestasi laman web anda kemungkinan besar tidak boleh dipercayai seolah-olah yang dihoskan di perkhidmatan hosting web profesional. Menghosting halaman web anda sendiri umumnya tidak sepadan dengan pemakai biasa, dan anda mau lebih baik hanya menghoskan halaman web anda melalui syarikat hosting web.

Berapakah bangsal untuk menghoskan laman web?

Pengehosan web dan boleh berharga dari hanya RM36 hingga lebih mulai seribu ringgit setiap tahun – tidak termasuk lingkungan dan SSL. Domain biasanya akan menelan belanja kira-kira RM40 setahun, sementara SSL becus menelan belanja mulai dari RM30 hingga RM10,000 setahun. Ini dapat menampung balai yang agak tinggi, selesai kami sangat mengesyorkan perkhidmatan hosting web yang penuh dengan nilai dengan menawarkan domain percuma dan SSL – seperti Hostinger.

Apakah perkhidmatan hosting web nan termurah dan terbaik?

Hostinger ialah web hosting terbaik nang anda dapat dengan anggaran. Dan hanya RM8.09 sebulan (dengan agenda 48 bulan mereka), saudara akan menikmati domain dan SSL percuma, lebar baris tanpa had, SSD 20GB lebih daripada cukup bagi laman web kecil maupun peribadi.

Hosting mana yang terbaik untuk laman web?

Cari hisab tujuan laman web anda, dan cari tahu jenis web hosting nang terbaik untuk memenuhi desakan tersebut. Secara amnya, demi perniagaan kecil atau pekarangan web peribadi, hosting web bersama harus cukup untuk merangkumi kaum asas. Sekiranya untuk jerambah web besar hingga sederhana, benar baik tidak murah cari sesuatu yang memberi anda lebih banyak sumber ajak hosting VPS.

Apakah hosting maksimal untuk WordPress?

Kinsta pastinya sama dengan salah satu hos web WordPress terurus nan terbaik di pasaran. dikuasakan oleh platform Google Cloud bersama menawarkan kelajuan dan fasilitas premium yang hebat bagi WordPress. Sekiranya anda v memiliki anggaran, Bluehost adalah hos yang lebih murah yang secara rasmi disokong atas WordPress, walaupun tidak berada dengan ciri atau pantas.

Adakah GoDaddy bertambah baik daripada Bluehost?

Sekiranya kalian membina laman web WordPress yang mensasarkan AS, Bluehost akan menjadi pilihan web hosting pilihan. Apakala laman web bukan WordPress bersama khalayak global, lebih tepercaya memilih GoDaddy. Perhatikan bahawa Hostinger mau menjadi pilihan yang benar untuk kedua-duanya, kerana mempunyai pusat data 7 wilayah yang berbeza dengan mempunyai asas pengetahuan tutorial WordPress yang berguna perlu memulakan anda.

Itulah artikel mengenai Non Eig Hosting Companies 5 Petua Untuk Pemula, biar anda semua dapat memilih mana yang terbaik. Jangan lupa berkongsi dengan rakan dan family.

Hosting Provider Malaysia 5 Petua Untuk Pemula

Hosting Provider Malaysia 5 Petua Untuk Pemula, Pengehosan web ideal untuk laman web Malaysia merupakan pantas, boleh dipercayai, bersama mempunyai banyak ciri bersama harga...
admin
13 min read

Sksa Technology Sdn Bhd 5 Petua Untuk Pemula

Sksa Technology Sdn Bhd 5 Petua Untuk Pemula, Pengehosan web optimal untuk laman web Malaysia merupakan pantas, boleh dipercayai, bersama mempunyai banyak ciri bersama...
admin
13 min read

Hosting Murah Unlimited 5 Petua Untuk Pemula

Hosting Murah Unlimited 5 Petua Untuk Pemula, Pengehosan web optimal untuk laman web Malaysia merupakan pantas, boleh dipercayai, bersama mempunyai banyak ciri dan harga...
admin
13 min read

Leave a Reply

Your email address will not be published.